Allen - Vanish, Maskovacia sieť, Camo - Realtree Max-7 No. 25354

Kód: 6922
Značka: Frankonia
€59,50 / ks
Ihneď k odberu

Robustná sieťovina v maskovacom vzhľade – pre optimálne vonkajšie použitie. Maximálna odolnosť a prirodzený vzhľad

Detailné informácie

Podrobný popis

Každý, kto miluje prírodu a nebojí sa bojovať s živlami, nájde v Tough Mesh verného spoločníka - Real Tree Edge Max 7. S rozmermi cca 365x142cm ponúka veľkorysú plochu. Husto tkaný materiál je nielen extrémne robustný, ale má aj prirodzený vzhľad. Harmonicky zapadá do okolia a nenarúša celkový obraz. Antireflexná tkanina pre širokú škálu aplikácií.
 
Tough Mesh je vybavený aj neoslňujúcim povrchom. Tento detail sa ukázal ako užitočný najmä pre poľovníkov, rybárov alebo fotografov prírody. Umožňuje vám nenápadne pôsobiť v prírode a je takmer nepostrehnuteľný. To znamená, že sa môžete venovať svojmu koníčku v pokoji a pohode, bez toho, aby ste rušili zver alebo sa vystavovali nebezpečenstvu. Kamuflážna farba Real Tree Max 7 - dôraz je kladený na prirodzenosť
 
Autenticitu Tough Mesh podčiarkuje maskovacia farba “Real Tree Edge Max 7”. Zvýrazňuje prírodný charakter a umožňuje ešte nenápadnejšiu aplikáciu. Je to nielen funkčné, ale aj vizuálne príťažlivé. Produkt, ktorý poslúži milovníkom outdooru mnohými spôsobmi.
 
  • Farba: Real Tree Edge Max 7
  • Materiál: polyester
  • Rozmery (DxŠxV): 365,76 x 0,1 x 142,24cm
  • Hmotnosť: cca 680g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: