Mossberg mod.: MC2c, Kal.: 9x19mm, 3,9" BBL Black, 14/16r. (89031)

Kód: 3596
Produkt je nepredajný na diaľku
Značka: Mossberg
€807 / ks
Na objednávku

Cena je orientačná !!!

Detailné informácie

Podrobný popis

Po fenomenálnom úspechu prvotnej pištole prichádza Mossberg s novinkou vo veľkosti Compact, konkrétne model MC2c v štandardnom kalibri 9x19mm Luger. Dvojradové zásobníky, skvelá ergonómia, väčší rám a množstvo bohatých vychytávok robia z "MC2ky" vhodného kandidáta pre skryté nosenie, či ochranu s väčšou kapacitou nábojov, ako jeho predchodca. 

Vystužený polymérový rám s vysokou pevnosťou sa vyznačuje štíhlym profilom a integrovaným zdrsnením (gripom) pre pevné uchopenie v každej situácií. Novinkou je predná lišta pre montáž taktických doplnkov, napríklad taktického svetla. Celú zostavu obohacuje plochý jazýček spúšte doplnený o poistku pre priamy kontakt s prstom, lúčik je dostatočne veľký aj pre pohodlnú obsluhu v rukaviciach. 

Hlaveň ako aj záver sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a povrchovo upravené čiernou, diamantovo-uhlíkovou úpravou (DLC). Predné a zadné zošikmené drážky pozitívne prispievajú k užívaniu pištole a celkovo zvyšujú komfort nabíjania. Záver je vybavený integrovaným systémom Mossberg STS (Safe Takedown System) pre bezpečnú rozborku zbrane. 

Nízkoprofilové kovové mieridlá sú nasunuté v rybinovej drážke. Štandardné prevedenie s tromi bielymi bodkami slúžia k rýchlemu a presnému miereniu. Triciové mieridlá Truglo Tritium PRO sú dostupné ako samotný doplnok. 

Pištoľ sa dodáva s dvoma kovovými zásobníkmi, dokonale lícujúci s kapacitou 13 nábojov a predĺžený s kapacitou 15 nábojov.

 

Technické parametre:

Model MC2c
Kaliber 9x19mm
Kapacita zásobníka 13 nábojov
Dĺžka hlavne 99mm
Stúpanie vývrtu 01:16 pravotočivý
Celková dĺžka 180mm
Výška 124,50mm
Šírka 28mm
Zámerná 162,5mm
Hmotnosť 595g
Odpor spúšte 2,5 kg
Chod spúšte 12,7mm
Rám polymér
Poistka spúšťová
Mieridlá Oceľové

 

Dodatočné parametre

Kategória: Pištole
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: