Browning X-Bolt SF Pro Carbon Hunter 6.5mmCM, CK Thr. Fl. 035433282

Kód: 84812
Produkt je nepredajný na diaľku
Značka: Browning
€2 599 / ks
Ihneď k odberu

Opakovacia guľovnica Browning X-Bolt SF Pro Carbon Hunter .6,5Creedmoor CK Thr. Fl. 035433218. Ilustračné foto, guľovnica je dodávaná bez puškohľadu. Iba osobný odber v predajni, nezasielame.

Detailné informácie

Podrobný popis

Ultra ľahká, pevná a presná.

Vaše vysoké štandardy sú vašou najväčšou vlastnosťou. Nebudete akceptovať zlyhanie. Potrebujete zbraň, ktorá odráža váš charakter: efektívna a orientovaná na výsledky. Nikdy nehľadáš výhovorky. X-Bolt Pro Carbon je určený pre vás. Ovláda sa ako perová váha, čo vám umožní posúvať hranice vášho aktívneho lovu. Tuhosť pažby vám dáva ešte väčšiu presnosť.

 

X-Bolt SF X-Bolt SF bola postavená na základoch úspechu predchádzajúcich pušiek Browning, nesúcich množstvo inovácií, ktoré z nej nepochybne urobia jednu z najlepších pušiek na trhu. V roku 2014 Browning predstavuje úplne nový X-Bolt SF alebo X-Bolt Super Feather Trigger! V neustálom úsilí o vývoj a dosiahnutie dokonalosti sa inžinieri Browningu podrobne pozreli na to, ako definovať dokonalú spúšť, spúšť Super Feather Trigger, ktorá odteraz vybavuje každý jeden X-Bolt. Spúšť Super Feather Trigger umožňuje optimalizovať zaťaženie spúšte (pohyb spúšte znížený na minimum a optimálny ťah) a desaťnásobne zvýšiť pocity pri streľbe. Dokonalá puška vo vašich rukách puška, ktorá má všetky tie najlepšie možné pocity a ktorá vám ponúkne nespočetné množstvo emócií...

 

Technické parametre:

Model X-Bolt SF Pro Carbon Hunter
Kaliber 6,5mm Creedmoor
Kapacita zásobníka 4 náboje
Zásobník REM
Dĺžka hlavne 56cm
Hlaveň Fluted
Povrchová úprava hlavne Cerakote
Mieridlá bez mieridiel
Rám oceľ
Pažba Carbon – pištoľová rukoväť
Predpažbie zúžené
Dĺžka pažby 353mm
Hmotnosť 2,7kg
Závit M14x1

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: