Walther P99 AS, kal.: 9x19mm, Black, 15r., Art.: 2689421

Kód: 318290
Produkt je nepredajný na diaľku
Značka: Walther
€999 / ks
Ihneď k odberu

Samonabíjacia pištoľ P99 kal. 9x19 bola vyvinutá podľa najnovších poznatkov pre štátnu správu a pre sebaobranu. Vyznačuje sa okamžitou pripravenosťou k streľbe, s najväčšou možnou bezpečnosťou. Iba osobný odber v predajni, nezasielame.

Detailné informácie

Podrobný popis

Samonabíjacia pištoľ P99 kal. 9x19 bola vyvinutá podľa najnovších poznatkov pre štátnu správu a pre sebaobranu. Vyznačuje sa okamžitou pripravenosťou k streľbe, s najväčšou možnou bezpečnosťou. Má jednoduché zaobchádzanie pre streľbu s pravou alebo ľavou rukou, výhodné tvary, robustnú stavbu, optimálnu funkčnú bezpečnosť, rýchle zachytenie cieľa a veľkú kapacitu zásobníka. Špeciálne opracovanie kovových častí zabezpečuje vysokú odolnosť pred opotrebovaním a zabezpečuje najvyššiu možnú mieru odolnosti voči korózii pri súčasne dobrom vzhľade.

 

Spúšťový mechanizmus

Tradičný Double Action s Anti-Stres režimom. Ako prvá pištoľ vybavená blokovaním úderníka. V P99 AS sú kombinované prednosti tradičného Double Action systému s Single Action Anti-Stres spúšťou. Anti-stres spúšť P99 predstavuje jednu z najbezpečnejších spúští na svete medzi strelnými zbraňami, ktorá bráni neúmyselnému "reflexnému" vystreleniu v stresových situáciách. Spúšť zostáva v prednej pozícii na prvý záber, a to nielen v Double Action spúšťovom režime, ale aj v rámci jednotného akčného módu. P99 AS je vybavená vypúšťaním úderníka.

Výborné riešenie výstražníka, vpravo zbraň v režime DA (Double Action). Vynikajúco sú riešené aj mieridlá, kde biely obrys je čitateľný aj za šera. Spúšť a lúčik okolo spúšte je dizajnovo navrhnutý aj pre obojručnú streľbu. Výborné riešenie prepínania SA/DA.

Príslušenstvo: Plastový kufrík, 2 ks vymeniteľný chrbát pažby, 3 ks vymeniteľná muška, 1 ks náhradný zásobník štandardný. 

 

Technické parametre:

Model Walther P99
Kaliber 9mm
Celková dĺžka 180 mm
Šírka 34 mm
Výška 135 mm
Dĺžka hlavne 102 mm
Hmotnosť bez zásobníka 617 g
Hmotnosť s prázdnym zásobníkom 700 g
Kapacita zásobníka 15 nábojov
Spúšť SA / DA
Odpor spúšte 20N (SA), 40N (DA)
Dráha spúšte 8mm / 14mm
Poistky 4 automat.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Walther
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: