Allen - Podložka Eliminator Filled Shooting Rest Gray 2-dielna, 201360

Kód: 6843
€110 / ks
Ihneď k odberu

Predtvarované podporné podložky bezpečné, stabilné držanie štyri integrované nábojové slučky jednoduché použitie.

Detailné informácie

Podrobný popis

Kombinácia opierky pušky Allen Model Eliminator pre prednú a zadnú pažbu je navrhnutá pre ľahšiu a pohodlnejšiu streľbu.

Aby sa strelecká opierka dostala do pohodlnej výšky, tieto dva prvky obsahujú poly loptičky. Podložka je vysoká cca 17,1 cm na prednom článku a cca 11,4 cm na zadnom článku.

S hmotnosťou okolo 2 kg sa opierka na pušku ľahko prenáša. Na tento účel môžu byť tieto dva komponenty navzájom spojené pomocou bočných spôn s popruhom vyrobeným z paracordového opletu, ktorý možno ľahko premeniť na rukoväť.

Robustný polyesterový vonkajší materiál zaisťuje, že opierka pušky je obzvlášť odolná. V oblasti puškového puzdra sú komponenty potiahnuté silikónovou bodkovanou tkaninou, ktorá zároveň pevne drží zbraň na mieste a zabraňuje jej poškodeniu. Spodná strana streleckej opierky je tiež opatrená protišmykovým materiálom, ktorý zaisťuje pevné uchytenie na povrchu.

Vrecko na náboje so štyrmi elastickými slučkami namontovanými horizontálne na prednom prvku tiež poskytuje ľahký prístup k vašim nábojom. Slučky sú dimenzované tak, aby vyhovovali väčšine nábojov do zbraní so stredovým zápalom od .223 Remington po 300 Winchester Magnum. Ďalšie podrobnosti o produkte:

  • Rozmery: dĺžka 29cm x 19cm x 15cm
  • Farba šedá
  • Materiál: polyester
  • Hmotnosť: cca 2kg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: