Streamlight - Taktické svietidlo Sidewinder Stalk, 14301

Kód: 18685
Značka: Streamlight
€238 / ks
Ihneď k odberu

Detailné informácie

Podrobný popis

Sidewinder Stalk

Nové multifunkčné výkonné svietidlo s viacerými zdrojmi svetla a výkonnou C4 ® LED technológiou. Toto svietidlo je navrhnuté tak, aby spĺňalo množstvo hands free úloh osvetlenia s požiadavkami na biele svetlo, viacfarebné svetlo LED diód (červená, modrá, zelená) s možnosťou nastavenia troch svetelných výkonov (vysoký, stredný a nízky) a dĺžkou svitu.

To všetko sa nachádza v hlave svietidla na "husom krku", ktorý zaistí správne nasmerovanie svetla presne tam, kde bude potrebné. Ďalej IR prísvit a IR maják. Sidewinder Stalk® za pomoci jedného tlačidla a jedného otočného voliča režimov ktorý je navrhnutý tak, aby nedošlo k náhodnej zmene zvoleného režimu. Multifunkčné svietidlo sa zapne vždy v režime nízkom.

Telo svietidla je vyrobené z vysoko pevného nylonu s výnimočnou trvanlivosťou a odolnosťou proti poveternostným vplyvom. Všetky skrutkovacie spoje sú utesnené O-krúžkom.

Svietidlo umožňuje množstvo možností upevnenia na výstroj operátora. Ako na hlavový popruh alebo nastaviteľný klips Molle. Na helmy s ARC railom alebo za pomoci adaptéra na montáž NVG.

Ako novinkou je možnosť uchybenej za pomoci adaptéra aj na suchý zips. Napájanie môže byť vykonané z jednej CR123 lítiovej batérie alebo jednej AA alkalickej (lítiovej batérie AA). Týmto spôsobom je zaistená možnosť použitia rôznych batérií v prípade núdze.

  • Veľkosť svietidla: 14cm x 2,18cm x 4,6cm
  • Hmotnosť: 81,65g
  • Balenie obsahuje: svietidlo, klip, CR123 a AA batériu.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: