Walther PDP Compact 4" OD Green, kal.: 9x19mm, 15r., OR, Art.: 2871459

Kód: 318367
Produkt je nepredajný na diaľku
Značka: Walther
€919 / ks
Ihneď k odberu

Samonabíjacia pištoľ Walther PDP Compact s dĺžkou hlavne 4", faerba: OD Green, kaliber 9x19mm, kapacita zásobníka 15 nábojov. OR, Art.: 2871459. Iba osobný odber v predajni po predložení Zbrojného preukazu, Občianskeho preukazu a Nákupného povolenia. Nezasielame.

Detailné informácie

Podrobný popis

PDP = Performance Duty Pistol je univerzálna zbraň vhodná pre služobné, obranné, ako aj športové použitie.

Rada PDP se vyrába vo dvoch verziách veľkosti rámu. Full Size (dĺžka hlavne 4", 4,5", 5") a Compact (4" a 5"). Hlavný rozdiel je v dĺžke rukoväti.

PDP Compact dĺžkou prakticky kopírujú kratšiu rukoväť pištolí Walther PPQ a pojmú zásobník na 15 nábojov.

Najvýraznejším prvkom masívneho záveru sú zväčšené hmatníky tzv. Super Terrain pre lepšie ovládanie. Značne uľahčujú manipuláciu aj v rukaviciach vo všetkých povetrnostných podmienkach.

Všetky pištole PDP sú s tzv. Optics Ready = majú predprípravu na montáž kolimátora.

Krycia platnička základne kolimátora presne kopíruje profil záveru a po jej odskrutkovaní môžete pomocou príslušných adaptérov inštalovať pištoľové kolimátory rôznych značiek.

Nadštandardné mieridlá sú kombináciou nízkeho nastaviteľného cieľnika v oboch osiach a mušky hranolovitéhoho tvaru. Pre rýchlejšie zamerania cieľa sú mieridlá vybavené bielymi bodkami.

Hlaveň dĺžky 102 mm s polygonálnym vývrtom má stúpanie 1/10" a odstupňovanú komoru (tzv. Lugerov odskok) zabezpečujúce počiatočnú rýchlosť striel a vysokú funkčnú spoľahlivosť.

Vylepšená nová spúšť Performance Duty Trigger se vyznačuje veľmi jemným a hladkým chodom pri odpore 25 N a krátkym resetom 7 mm / 11 N. Táto spúšt je mimochodom hodnotená ako nealepšia vo svojej kategórii = "Best in Class"

O kvalitní úchop zbrane se stará egonomická rukoväť s povrchovou textúrou z ihlanov. Jedná sa o ideálny kompromis pre kvalitný úchop s ale aj ber rukavíc aj za zhoršených podmienok.

Tri sklonené veľké drážky na prsty v prednej časti rukoväte majú za úlohu zvýšiť univerzálnosť úchopu zbrane pre každú ruku. Strelec si môže rukoväť doladiť ešte pomocou troch výmenných chrbtov rukoväte.

Modularitu zbrane zvyšuje tiež montážna lišta Picatinny pre inštaláciu doplnkových zariadení a a tlačítkový vypúšťač zásobníka s voliteľnou orientáciou pre praváka alebo ľaváka.

 

 

 

Technické parametre:

Model PDP Compact
Kaliber 9x19mm
Kapacita zásobníka 15 nábojov
Dĺžka hlavne 4“ / 102mm
Celková dĺžka 184mm
Šírka 34mm
Výška 135mm
Hmotnosť 695g
Spúšť SA
Rám polymérový
Mieridlá nastaviteľný cieľnik
Bezpečnostné prvky vblokácia zápalníka
  poistka spúšte
  poistka tiahla spúšte
Farba OD Green

 

Dodatočné parametre

Kategória: Walther
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: