Walther PDP Compact 4", kal.: 9x19mm, 15r., OR, Black, Art.: 2851814

Kód: 318364
Produkt je nepredajný na diaľku
Značka: Walther
€849 / ks
Ihneď k odberu

Walther PDP Compact 4" kaliber 9x19mm. Iba osobný odber v predajni po predložení Zbrojného preukazu, Občianskeho preukazu a platného Nákupného povolenia. Nezasielame.

Detailné informácie

Podrobný popis

Walther PDP Compact 4"

 

Spoločnosť Walther, známa spoľahlivosťou a kvalitou svojich zbraní, prichádza so sériou samonabíjacích pištolí PDP “Performance Duty Pistols”. Firma Walther sa snaží myslieť na nadštandardný komfort každého strelca, bez ohľadu na veľkosť ich rúk. Sama séria teda ponúka 5 veľkostne odlišných modelov, s hlavným delením medzi verzie ‘Compact’ a ‘Full Size’, ktoré sa potom líšia predovšetkým výškou rámu pištole.

Model Walther PDP Compact 4" patrí so svojim telom s výškou 35 mm do kategórie Compact. Tento konkrétny model samonabíjacej pištole Walther zo série PDP je vybavený hlavňou s dĺžkou 4“ ( 102 mm) a ponúka celkovú dĺžku zbrane 189 mm. PDP Compact s kapacitou zásobníka 15 nábojov kalibru 9mm.

Všetky modely rady PDP sú vybavené perfektným spúšťovým mechanizmom Performance Duty, ktorý je vynikajúci pre presnú streľbu, s jasne čitateľným, plynule narastajúcim odporom spúšte až po daný bod spúšťania pri 25 N. Spúšťový mechanizmus je naviac doplnený o krátky a jasný reset, ktorý zaručí ideálne chovanie spúšte pri rýchlom opakovaní výstrelov. Táto spúšť je hodnotená ako najlepšia vo svojej kategórii zbraní so špičkovou užívateľskou bezpečnosťou.

Nadštandardná spoľahlivosť a presnosť pištolí PDP je zaručená ich odstupňovanou komoru. Tá naviac sľubuje menšie znečisťovanie aj pri vyššom počte výstrelov a to predovšetkým vďaka lepšiemu tesneniu nábojnice, čím sa znižuje prienik plynov a nečistôt späť do zbrane. Odstupňovaná komora naviac zaisťuje aj zvýšenie počiatočnej rýchlosti strely.

Ďalšími kľúčovými znakmi pištolí rady PDP sú ich ergonómia a modularita. Malé rozšírenie spodnej hrany rukoväti zaisťuje výraznejšiu oporu pre malíček strieľajúcej ruky. Výsledkom je zníženie zdvihu, ktorý vznikne vplyvom spätného rázu pri výstrele. Z kategórie modularity dominuje predovšetkým zabudovaná, nízko profilová montáž na mikro kolimátor (Red Dot), montážna lišta typu Picatinny, možnosť nastavenia orientácie vypúšťača zásobníka a možnosť výmeny chrbta rukoväti (každá PDP je dodávaná s troma chrbátmi rôznych veľkostí S/M/L).

Továrenské mieridlá ktoré ponúkajú výbornú čitateľnosť, čím zásadne uľahčujú mierenie. Ich veľmi nízky profil spolu so zvýraznením pomocou troch bodov znateľne uľahčuje intuitívne navedenie mieridiel na cieľ. Tieto mieridlá naviac ponúkajú nadštandardnú flexibilitu. Cieľnik je plne nastaviteľný ako výškovo, tak aj stranovo. Univerzálne montážne rozhranie ponúka široké možnosti výberu medzi množstvom rôznych mieridiel od rôznych výrobcov.

Funkcia Co - Witness zaručuje usporiadanie, v ktorom štandardné mechanické mieridlá v kombinácii s pripevneným mikrokolimátorom nijak neobmedzujú zorné pole samotného kolimátora. Zbraň je možné taktiež plnohodnotne používať iba s pevnými mieridlami.

Pištole zo série PDP naviac ponúkajú ergonómiu, ktorá napomáha intuitívnemu navedeniu zbrane na cieľ. Prirodzeného "zapichnutia" zbrane na cieľ je dosiahnuté predovšetkým optimálnym sklonom rukoväte, rozložením hmotnosti a vyvážením parametrov.

Úchopové plochy pištolí sú vybavené textúrou tvorenou miniatúrnymi, na koso postavenými štvorhranmi. Rukoväte tak zaisťujú vynikajúcu priľnavosť a nekĺzavosť za akých koľvek podmienok, či už je v služobných podmienkach alebo na strelnici, v rukaviciach alebo bez. Samozrejmosťou sú potom výrazné hmatníky v miestach prirodzeného úchopu, zaisťujúce perfektné ovládanie zbrane v akýchkoľvek podmienkach.

 

Technické parametre:

Model PDP Compact
Kaliber 9x19mm
Dĺžka hlavne 4“
Kapacita zásobníka 15 nábojov
Spúšťový mechanizmus Performance Duty
Celková dĺžka 189mm
Výška zbrane 135mm
Šírka zbrane 34mm
Hmotnosť zbrane 690g
Odpor spúšte 2,5kg / 25N
Mieridlá nastaviteľný cieľnik

 

Dodatočné parametre

Kategória: Walther
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: