Walther PDP Compact Pro SD 4,6", 9x19mm, 18r., OR Black, 2851831

Kód: 318375
Produkt je nepredajný na diaľku
Značka: Walther
€1 149 / ks
Ihneď k odberu

Detailné informácie

Podrobný popis

Pištole Walther PDP sú všeobecne veľmi obľúbené ako pre športovú streľbu, tak aj strelecký tréning profesionálov či dokonca ako služobná pištoľ pre políciu a ďalšie ozbrojené zložky.

Pištoľ Walther PDP PRO SD Compact 4,6" má kvalitne spracovaný rám vyrobený z polyméru, oceľový záver s povrchovou úpravou Tenifer. Polymérové sú aj mieridlá s bielou bodkou. Lišta Picatinny 1913 v podvese hlavne pre pripevnenie príslušenstva.

Samonabíjacia pištoľ Walther PDP PRO SD Compact ponúka všetky prvky, ktoré sú tak obľúbené pri klasických modeloch Walther PDP, avšak nájdete tu aj niečo navyše. Napríklad už v samotnom názve nájdete skratku SD, čo znamená Schalldämpfer, teda nemecky tlmič.

Variant PDP PRO SD Compact stavia na ráme modelu PDP Compact 4", je však vybavený predĺženou 4,6" hlavňou so závitom ½" × 28 UNEF, s krytkou závitu, pre inštaláciu tlmiča hluku.

Navyše dostanete rozšírenú zásobníkovú šachtu (magwell), 3 zásobníky s hliníkovou botkou či športovú spúšť Walther Dynamic Performance Trigger.

Spomínané rozšírenie zásobníkovej šachty znamená vyššiu ergonómiu, takže sa vám zbraň bude pri streľbe lepšie držať.

Napriek tomu sa jedná o kompaktný variant, ktorý je veľmi ľahký a súčasne skladný. K ergonómii zbrane aj pevnému a istému úchopu prispieva aj textúrovaná rukoväť, vďaka ktorej vám pištoľ z ruky len tak nevypadne.

 

Technické parametre:

Model PDP Compact Pro SD
Kaliber 9x19mm
Dĺžka hlavne 117 mmm / 4,6“
Závit 1/2-28UNEF
Kapacita zásobníka 18 nábojov
Odpor spúšte 2200g
Celková dĺžka 197mm
Výška 135mm
Šírka 34mm
Hmotnosť 700g
Picatinny lišta áno
Hlaveň polygonálna

 

 
 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Walther
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: