Aimpoint - Kolimátor Comp C3, 2 MOA, Art.: 11421

Kód: 680044
Značka: Aimpoint
€598 / ks
Ihneď k odberu
Aimpoint - Kolimátor Comp C3, 2 MOA, Art.: 11421.

Detailné informácie

Podrobný popis

Podobne ako ostatné kolimátorové zameriavače spoločnosti Aimpoint, aj C3 je určený do extrémnych podmienok. Optické vlastnosti sú vo vzácne vyváženom súlade s výnimočnou robustnosťou  a odolnosťou  CompC3 svojmu majiteľovi bude rovnako dobre spoľahlivo slúžiť v podmienkach rovníkovej Afriky ako i za polárnym kruhom Aljašky, či Škandinávie. 

CompC3 prevzal z vojenských modelov technológiu ACET, ktorá umožňuje šetrne hospodáriť s energetickým zdrojom, nakoľko zásobovanie vhodnými a špecializovanými elektrickými článkami pri extrémnych lovoch sa javí ako rovnako závažný logistický problém ako logistika pri zahraničných misiách. CompC3 dokáže so štandardnou trojvoltovou 2L76 alebo DL1/3N batériou pracovať 50 000 hodín – teda viac ako 5 rokov nepretržite.

Kvality Aimpointov CompC3 dennodenne  využívajú poľovníci i športoví strelci  celého sveta. C3 vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti sa hodí k montáži nielen na dlhé, ale aj na krátke zbrane. Napriek svojmu pôvodnému určeniu pre civilný trh si C3 našiel postupom času cestu i do štátnych ozbrojených zborov – predovšetkým zrejme z ekonomických dôvodov. Jeho cena je totiž nižšia ako pri M modeloch a súčasne jeho robustnosť a odolnosť sa javí ako postačujúca i pre policajné jednotky a príslušníkov súkromných kontraktorských služieb.  Aimpointy – i tie civilné – slúžia ako ich vojenskí odolnejší súrodenci  bez ohľadu na vonkajšie podmienky spoľahlivo vo všetkých podnebných a klimatických pásmach, proste za každých podmienok.

 

Antireflexné vrstvy:

  • Mnohovrstevný poťah  na všetkých optických komponentoch zabezpečujúci temer 100% priepustnosť svetla vo viditeľnom spektre


Materiál tela:

  • Vysoko pevná hliníková zliatina chránená snímateľným gumeným návlekom


Povrchová úprava:

  • Tvrdo anodizovaný povrch matne sivočiernej farby Anodized black, non-glare, finish

 

Technické parametre:

Výrobca Aimpoint
Model Comp C3
Katalógové číslo 11421
Systém pasívny kolimátor s červeným bodom
Zväčšenie 1x
Veľkosť zámerného bodu 2 MOA
Napájanie 1x 3 V lítiová batéria 2L76, alebo DL1/3N
Životnosť batérie 50000 hodín pri dennom nastavení 7 z celkových 10
Nastavenie intenzity 10 stupňov – 8 denných vrátane 1 extra silného
Rektifikácia 1 klik = 10mm na 80m = 13mm na 100m
Montáž 1 wide ring, 30mm priemer
Dĺžka 125mm
Šírka/výška 55mm x 55mm
Hmotnosť 200g
Operačná teplota -30 až +60 stupňov Celzia
Vodotesnosť 5m

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: